Планиране на дейностите по преместването

Ще подготвим всичко до най-малките детайли, така че преместването да не прекъсва производствения процес на предприятието. Кажете ни какво, къде и кога трябва да Ви чака в готовност и спокойно оставете останалото на нас.

Заснемане на изходното състояние на вещите

Ще опишем, изготвим чертежи и ще заснемем изходното състояние, подредба и сглобки на оборудването за преместване. Така ще сме сигурни, че ще сглобим машините и инсталациите в първоначалното им състояние.

Разглобяване и опаковане

Ще разглобим всичко внимателно и ще го опаковаме по подходящ начин в зависимост от средствата и условията за транспорт.

Преместване и товарене

Разполагаме с подходящи крикове, колички, сапани и други необходими уреди за безопасно товарене и вътрешно преместване на вече разглобените и опаковани елементи.

Превоз по земя, въздух и вода

Ще превозим с наш или специално ангажиран транспорт Вашите машини, поточни линии, оборудване и складови наличности до посочена от Вас локация като изберем най-подходящия и евтин транспорт.

Застраховка

За всяка поръчка сключваме застраховка Гражданска отговорност в зависимост от стойността на Вашето оборудване, за да разчитате на допълнителна защита, освен всички взети от нас мерки за това.

Сглобяване в крайната дестинация

В уречения ден и час нашите специалисти ще разтоварят, разопаковат и сглобят Вашето оборудване на новото му място.

Нашия екип

В ProMooov работят висококвалифицирани инженери и работници с дългогодишен опит в монтаж на индустриално оборудване. За  специфични машини и поточни линии наемаме тесни специалисти, които да изготвят чертежи за разглобяването и сглобяването им.

Какво още

ProMooov е специализиран в индустриално преместване на тежки машини, поточни линии и друго производствено оборудване. Но ако се нуждаете от преместване на складови наличности, офис-оборудване и големи архиви, можете да разчитате на нас.